Velkommen i hjertet af Nordvestjylland

I første parket til Limfjorden

Området er betagende smukt. Struer Kommune strækker sig langs Nissum Bredning og Venø Bugt i det sydvestlige hjørne af Limfjorden.

Struer er hjertet af Nordvestjylland. Uanset, om du er til livet på landet, i et lille lokalsamfund eller hellere vil ind til byen, er her muligheder.

Kommunen byder på fem stærke lokalområder og den største by, Struer.  Her er gode togforbindelser og nem adgang til motorvej til Herning, Silkeborg og Aarhus.

Masser af vand og natur

Vores kystlinie på 147 kilometer byder på strandliv, sejlads og lystfiskeri, men vi har også talrige naturoplevelser i et landskab præget af Limfjordslandets bugter og bakker – til glæde for både turister, tilflyttere og fastboende.

Rum til at leve i landsbyerne

Har du altid drømt om masser af plads? Frirum til at leve? Helt tæt på vand og natur? Godt lokalmiljø? Måske findes dit drøm på en af de mange idylliske steder i Struer Kommune...

Drømmer du om Ø-liv?

Har du altid haft lyst til at prøve ø-livet? Så er Venø og Jegindø måske lige dig

Byg dit nye hjem

Vil du bygge jeres nye hus? Køb en grund til overkommelig pris - med udsigt.

Hvad er Lydens By?

I Struer Kommune elsker vi lyd.
Vi bruger lyd som driver for udvikling og vækst over hele kommunen. Og vi tænker lyd ind i alt fra kunst til vores kerneopgaver.

Lyd er en del af kommunen gennem mange år. Det er en del af vores identitet, og vi bruger lyd på mange måder til at sætte mennesket, teknologien og naturen i centrum: I iværksætterri og erhvervsliv, i uddannelse, i oplevelser og fritid - og i kommunale kerneopgaver. 

På den måde er Lydens By med til at udvikle både beskæftigelse, bosætning og branding i og for Struer Kommune.

Portræt af tilflytterkonsulent Tina Mortensdahl Hestbech
Portræt af tilflytterkonsulent Tina Mortensdahl Hestbech

Få hjælp hos Tina:

Tina er lokal tilflytterkonsulent, og kan svare på næsten alt om at flytte til Struer Kommune.

Kontakt Tina Mortensdahl Hestbech
@: tilflytterservice@struer.dk
📞: 9684 8794